We staan graag voor u klaar voor een hapje en drankje. Onze kleine kaart is overdag beschikbaar voor belegde broodjes en plates.

Regelmatig organiseren we aanschuifavonden waarbij u gezellig mee kan eten. Data & menu's kunt u in de agenda vinden.

Ons aanbod kenmerkt zich door het gebruik van no-nonsense ingredienten van de beste kwaliteit. Bij voorkeur werken we met regionale en seizoensproducten. Op deze manier kunnen we u voordelig van dienst zijn. Onze koffies worden altijd met verse koffiebonen voor u bereid. Ons appelgebak word volgens moeders’ recept in eigen keuken gebakken met Weerribben boter.

Ook bestaat er de mogelijkheid om tijdens openingstijden frites & snacks af te halen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de afhaalkaart. Ook serveren we u graag verse vis - huisgemaakte kibbeling volgens Maureen's recept!

Heeft u iets te vieren? Zowel voor kleine als grote gezelschappen bieden wij arrangementen op maat. Een gezellig gedekte tafel voor uw gezelschap met uw lievelingsmenu geserveerd aan tafel of als buffet. Het kan allemaal. Lekker weer? Dan steken we graag de barbecue voor u aan.

Ook met een allergie bent u van harte welkom. Er is een allergenenkaart aanwezig en waar mogelijk houden we rekening met uw allergie.
Belangrijk: Wij hebben een kleine keuken waar diverse allergenen verwerkt worden. Ondanks onze zorgvuldigheid is kruisbestemming niet altijd te voorkomen.


Zaterdag Kibbelingdag!

Zaterdag Kibbelingdag!

Vooruit bestellen? Dat mag maar hoeft niet. Bel 0521-857327.

Openingstijden treft u onderaan deze website.